Viti i ri shkollor gjen Bashkinë Divjakë me 2 shkolla të tjera të rikonstruktuara totalisht dhe me standarte bashkëkohore. Janë drejt përfundimit të gjitha punimet e rikonstruksionit dhe falë mbështetjes së Qeverisë Shqiptare fëmijët e komunitetit në fshatit Kryekuq në Njësinë Administrative Remas dhe Shënepremte në Njësinë Tërbuf si shumë bashkëmoshatrët e tyre në të gjithë bashkinë do të arsimohen me dinjitet dhe me të gjitha kushtet e duhura.

AlbaniaUSA