23 PhotosUpdated 2 days ago

Dita e parë e shkollës është shoqëruar me buqeta lulesh,buzëqeshje fëmijësh,emocione prindërish dhe mësuesish. Bashkëpunimi i Pushtetit Vendor dhe Pushtetit Qëndror ka bërë që entuziazmi dhe emocionet e nxënësve në 2 shkollat e rikonstruktuara të Bashkisë Divjakë të jetë pak më i madh se bashkëmoshatarët e shkollave të tjera. Me këtë rast zv.Kryeministri i Shqipërisë z.Erjon Braçe jo vetëm si përfaqësues i Pushtetit Qëndror por edhe si njeriu që ka mbështetur fort këtë komunitet në problemet,shqetësimet e çdo individi apo kategorie së bashku me Kryetarin e Bashkisë z.Fredi Kokoneshi dhe Drejtorin e Zyrës Arsimore Divjakë z.Llazar Stasa kanë vizituar 2 shkollat e rikonstruktuara.

AlbaniaUSA