Lajme nga Divjaka

Rikualifikimi i rrugës “20 Janari”

Kanë filluar punimet për rikualifikimin e rrugës “20 Janari” në qytetin e Divjakës. Ky investim i Bashkisë Divjakë do të ndryshojë totalisht jo vetëm imazhin e kesaj rruge ku do të ketë të gjithë elementët e duhur si pistë biçikletash,trotuare në të dy anët,lulishte,kanalizimet e duhura,ndriçim, sinjalistikë por do ndryshojë dhe impaktin e parë në […]

Vazhdon asfaltimi në fshatra.

Vazhdon puna e Bashkisë Divjakë me asfaltimin nëpër fshatra dhe konkretisht në Çermë Kamp dhe Çermë Shkumbin, Njësia Administrative Tërbuf.

Dita e parë e shkollës në ambjentet e reja.

23 Photos · Updated 2 days ago Dita e parë e shkollës është shoqëruar me buqeta lulesh,buzëqeshje fëmijësh,emocione prindërish dhe mësuesish. Bashkëpunimi i Pushtetit Vendor dhe Pushtetit Qëndror ka bërë që entuziazmi dhe emocionet e nxënësve në 2 shkollat e rikonstruktuara të Bashkisë Divjakë të jetë pak më i madh se bashkëmoshatarët e shkollave të tjera. Me këtë […]

Përfundon rikonstruksioni i 2 shkollave në Bashkinë Divjakë.

Viti i ri shkollor gjen Bashkinë Divjakë me 2 shkolla të tjera të rikonstruktuara totalisht dhe me standarte bashkëkohore. Janë drejt përfundimit të gjitha punimet e rikonstruksionit dhe falë mbështetjes së Qeverisë Shqiptare fëmijët e komunitetit në fshatit Kryekuq në Njësinë Administrative Remas dhe Shënepremte në Njësinë Tërbuf si shumë bashkëmoshatrët e tyre në të […]

Vazhdojnë investimet për urbanizimin e fshatrave.

Zotimi i kryetarit të Bashkisë Divjakë Z. Fredi Kokoneshi për urbanizimin e të gjithë fshatrave të bashkisë konkretizohet cdo ditë me investime të vazhdueshme. Vazhdon asfaltimi i fshatrave dhe konkretisht këto ditë është asfaltuar në Gur, Njësia Administartive Remas si dhe Çermë e Sipërme Njësia Administrative Tërbuf. Do të vazhdojë puna në ditët në vazhdim […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA