Zotimi i kryetarit të Bashkisë Divjakë Z. Fredi Kokoneshi për urbanizimin e të gjithë fshatrave të bashkisë konkretizohet cdo ditë me investime të vazhdueshme. Vazhdon asfaltimi i fshatrave dhe konkretisht këto ditë është asfaltuar në Gur, Njësia Administartive Remas si dhe Çermë e Sipërme Njësia Administrative Tërbuf. Do të vazhdojë puna në ditët në vazhdim edhe me fshatrat e tjerë të bashkisë.

AlbaniaUSA