Në këto momente të vështira për vendin tonë kur të gjithë fqinjët,aleatët janë solidarizuar, na kanë ofruar ndihmën e tyre jo vetëm me paisje dhe forca specjale por edhe ndihma ekonomike, të bëhemi të gjithë bashkë,të ndihmojmë motrat dhe vëllezërit tanë në cdo mënyrë të mundshme, me donacione në numrat e llogarive që janë vënë në dispozicion, me ushqime, veshmbathje. Sot më shumë se kurrë të tregojmë se jemi të gjithë bashkë, të ndajmë dhimbjen me motrat dhe vëllezërit tanë, të ndihmojmë sat ë mundemi.

AlbaniaUSA