PLANI VENDOR I MENAXHIMIT TË INTEGRUAR TË MBETJEVE

Plani Lokal i Manaxhimit të Integruar të Mbetjeve për Bashkinë Divjakë u përgatit nga administrata e Bashkisë Divjakë me mbështetjen teknike të Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit dhe MetroPOLIS Shpk, në kuadër të projektit të nisur dhe financuar nga Swiss Agency for Development and Cooperation SDC, implementuar nga Helvetas Albania dhe mbështetur nga programi Bashki të Forta.

3.+DIVJAKE_Plani+i+Menaxhimit+të+Integruar+të+Mbetjeve+Urbane2_compressed_reduce (1)

Kliko ketu per te shkarkuar dokumentin.

AlbaniaUSA