Nisin sot konsultimet publike, për:
📍 Hartimin e Buxhetit për vitin 2023
📍 Hartimin e Paketëss Fiskale për vitin 2023
📍 Për “Projekt-Buxhetin Afatmesëm 2023-2025
🗓️ Sipas kalendarit të publikuar më parë, u zhvillua sot në Njësinë Administrative Tërbuf konsultimi publik me pjesëmarrje të banorëve të fshatrave të kësaj njësie dhe grupet e interesit (biznese, fermere, shoqëri civile).
Këto takime kanë si qëllim bashkëpunimin dhe mbledhjen e rekomandimeve, të cilat do të shërbejnë në hartimin e “Buxhetit për vitin 2023” të “Paketes Fiskale të Vitit 2023” dhe Orientimit të hartimit të PBA 2023-2025
Këto takime zhvillohen në bashkëpunim me Këshillin Bashkiak Divjake .
Nesër do të vijojm me takmin e radhës në Njësine Administrative Gradishtë në orën 12.00;
✅Për një proces transparent dhe gjithëpërfshirës!
AlbaniaUSA