Kanë filluar punimet për rikualifikimin e rrugës “20 Janari” në qytetin e Divjakës. Ky investim i Bashkisë Divjakë do të ndryshojë totalisht jo vetëm imazhin e kesaj rruge ku do të ketë të gjithë elementët e duhur si pistë biçikletash,trotuare në të dy anët,lulishte,kanalizimet e duhura,ndriçim, sinjalistikë por do ndryshojë dhe impaktin e parë në hyrje të një qyteti me potencial në sektorin turistik. Punimet me vlerë 70.473.960 lekë me tvsh parashikohet të mbarojnë për 6 muaj.

AlbaniaUSA