Në 109-Vjetorin e Festës së Policisë, Kryetari i Bashkisë z. Fredi Kokoneshi mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Komisariati i Policisë Divjakë. Në fjalën e tij z.Kokoneshi vuri theksin në sakrificën e punonjësve të policisë që prej krijimit të saj për zbatimin e ligjshmërisë dhe ruajtjen e rendit publik si elementi kryesor për qytetarë të sigurtë dhe të mbrojtur. 13

AlbaniaUSA