⛔Kujdes! Afati për dorëzimin e dokumentave të pronësisë për tokën bujqësore në përdorim ose me qera si edhe për faturat e fiskalizuara për blerjen e materialit mbjellës dhe plehun kimik është deri në datën 16 dhjetor 2022.

Gjeni emrin në listën e mëposhtme dhe shikoni cfarë dokumentash ju kërkohen :

5. lushnje guri kane afat deri ne date 16.12.2022 divjake exel

AlbaniaUSA