Paisje mjekësore, dhuratë e popullit Rumun për Poliklinikën Divjakë

Disa paisje mjekësore u dhuruan Poliklinikës Divjakë nga populli Rumun nëpërmjet Agjensisë së Bashkëpunimit Ndërkombëtar për Zhvillim. Kryetari i Bashkisë Divjakë z. Fredi Kokoneshi i Shoqëruar nga z. Taulant Balla, Drejtoresha e NJVKSH dhe stafi i Poliklinikës Divjakë pritën Ambasadorin e Rumanisë në Shqipëri z. Octavian Serban. Pasi u vizituan ambjentet e poliklinikës, stafi i saj mori në dorëzim edhe paisjet mjekësore pikërisht një defibrillator dhe një elektrokardiogramë.

 

AlbaniaUSA