PROJEKTBUXHETI dhe PAKETA FISKALE, takime me komunitetin në të gjitha njësitë administrative.

Paketa Fiskale dhe Projektbuxheti janë 2 elementët kyç të cilëve Pushteti Vendor  do ti referohet për kryerjen e punëve dhe investimeve të ardhshme. Për këtë arsye Kryetari i Bashkisë Divjakë z. Fredi Kokoneshi dhe përfaqësues të tjerë të institucionit që ai drejton filluan takimet me qytetarët për të dëgjuar zërin dhe mendimet e tyre. Hartimi paketës fiskale dhe projektbuxhetit do të bazohet pikërisht në nevojat dhe shqetësimet që qytetarët do të ngrenë gjatë këtyre takimeve. Takimet filluan sot në Njësinë Administrative Grabjan për të vijuar më pas në të gjitha njësitë e tjera administrative.

AlbaniaUSA