Konkretizimi i projektit të infrastrukturës rrugore të lagjes së Sotallarëve

Kryetari i Bashkisë Divjakë z.Fredi Kokoneshi dhe deputeti i zonës z.Erjon Braçe inspektojnë punimet gjatë konkretizimit të projektit të infrastrukturës rrugore të lagjes së Sotallarëve. Ky projekt tashmë është në fazën e asfaltimit dhe shumë shpejt do të krijojë jo vetëm një imazh krejt tjetër por do të përforcojë konceptin e një qyteti bashkohor dhe me potencial turistik .

AlbaniaUSA