Rritja e temperaturave ka filluar të ftojë pushuesit për të nisur sezonin e plazhit dhë për këtë fakt Bashkia Divjakë prej kohësh po bën pastrimin e sipërfaqes së plazhit për të ofruar një ambjent sa më të pastër dhe kushte sa më të mira.

 

AlbaniaUSA