Hapet Konsultimi per projektvendimin me titull : Projektvendimi mbi infrastrukturen

Secili subjekt i interesuar qofte ky subjekt fizik apo subjekt juridik te parashtroje diskutimet pasi te jete njohur me aktin (kliko ketu)

Mund ti shkruani direkt Keshillit Bashkiak ne kontakt forme dhe mesazhi merret nga Sekretari i Keshillit Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Keshilli Bashkiak

Bashkia Divjake

Shkruaj Keshillit Bashkiak

Mund te shkruani direkt ne forum ku mesazhi juaj publikohet direkt dhe eshte i dukshem per publikun

[bbp-single-topic id=12094]

AlbaniaUSA