Me rastin e festës së Pashkëve ortodokse Kryetari i Bashkisë Divjakë Z.Fredi Kokoneshi dhe deputeti i zonës njëkohësisht zëvendëskryeministri i Shqipërisë Z.Erjon Braçe bënë vizitat e rastit në kishat e zonës si dhe shkëmbyen urime me besimtarët ortodoksë të cilët mernin pjesë në kremtimin e ditës së ringjalljes së Krishtit. Kjo ditë shumë e rëndësishme edhe për mesazhin që përcjell jo vetëm tek besimtarët ortodoksë por edhe tek të gjithë njerëzimi. Kjo ditë simbolizon jo vetëm ringjalljen e Krishtit por edhe ringjalljen e shpresës,ndjenjave positive,besimit në triumfin e të mirës mbi të keqen. rtodo

AlbaniaUSA