Në kuadër të urbanizimit të të gjithë fshatrave të Bashkisë Divjakë vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugëve. Aktualisht ka përfunduar shtrimi me asfalt në rrugën kryesore të fshatit Goriçaj në Njësinë Administrative Gradishtë,gjithashtu janë asfaltuar disa lagje dhe po vazhdohet me lagjet e tjera në Sopëz dhe Mërtish. D bashkia o të vazhdohet gradualisht me të gjithë fshatrat e tjerë.

AlbaniaUSA