Vazhdon angazhimi i Bashkisë Divjakë për të ndricuar të gjithë fshatrat . Jemi në Njësinë Administrative Tërbuf ku fshatrat po ndricohen njëri pas tjetrit, ka përfunduar në Cermë Kamp dhe po vazhdohet në Cermë Shkumbin ku sapo ka përfunduar lagja e parë për të kaluar me radhë në lagjet e tjera.

AlbaniaUSA