Vazhdon investimi i bashkisë në urbanizimin e të gjithë territorit të saj. Konkretisht u asfaltua në një lagje të qytetit si dhe segmenti që lidh poliklinikën dhe laboratorin multifunksional të analizave dhe shërbimeve “URBANLAB” në rrugën dytësore. Kryetari i Bashkisë z.Fredi Kokoneshi bashkë me specialistët e Drejtorisë së Urbanistikës ndjekin nga afër të gjitha investimet në çdo stad të punimeve.

AlbaniaUSA