📌Dita e pestë e Axhendes dhe e fundit u organizua ne #Divjakë, në Parkun Divjake – Karavasta.🌲🎄🌳
Të pranishëm në këtë ditë përmbyllëse ishin kryetarët
Z-Fredi Kokoneshi
Znj Eriselda Sefa
Gjithashtu drejtoresha e ZVA Lushnje znj-Arjana Shani.
Autoritetet drejtuese patën mundësi të zhvillonin një bashkëbisedim të këndshëm dhe produktiv me të rinjtë rreth projekteve që po aplikohen në Bashkitë e tyre me prioritet Rininë,qasjen e të rinjve në Programe Vullnetare Pse jo dhe në Organizata Rinore për tu Integruar dhe Përfshirë në proçese vendimarrëse.✔️
📢Ky aktivitet u zhvillua me mbështetje të projektit Bashkitë për në Evropë🇪🇺
🥇Në fund ndamë për të rinjtë pjesmarrës në Shkollën Verore 2022, certifikata, me bindjen se kjo eksperience e bukur do jetë e tillë për të rinj të tjerë edhe verën e ardhshme!

AlbaniaUSA