Sot ne kuader te javes se tokes nxenesit e klases se IX te shkolles tone ne parkun kombetar te Divjakes ne nje projekt te perbashket me Administraten e Zonave te Mbrojtura ku u mbollen 100 fidane pishe dhe u be pastrimi i zones. Nje falenderim per te gjithe

AlbaniaUSA