Këto janë rezultatet e bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Divjake dhe Qeverisë Rama. Mbeshtetja e vazhdueshme dhe e rëndësishme e qeverisë ka bërë që tashmë cdo qindarkë nga djersa e taksapaguesve të përkthehet në investime afatgjata dhe me standartet më të larta. Kanë përfunduar dhe vijëzimet në rrugën Divjakë-Gërmenj. Rëndësi të vecantë për komunitetin e kësaj Bashkie ka mbështetja e deputetit të zonës z. Erjon Brace i cili është zotuar të mbrojë interesat e këtij komuniteti me të gjitha energjitë dhe mundësite që disponon.Këto rrugë , këto investime janë treguesi më i qartë që lidh jo vetëm Bashkinë dhe fshatrat me njëri tjetrin por lidh djersën,mundin dhe dinjitetin e këtij komuniteti dhe të gjithë Shqipërisë me Aspiratën Evropiane.

AlbaniaUSA