Plani i Punes dhe buxheti per keshillin bashkiak per vitin 2023

Divjake_Plani dhe buxheti 2023 te miratuar nga KB

Plani i Punes dhe buxheti per keshillin bashkiak per vitin 2022

Plani vjetor i punes 2022 KB. Divjakë.

 

AlbaniaUSA