Vazhdojnë Aplikimet në Bashkine Divjakë për të gjithë fermerët shqiptarë që kultivojnë grurin në tokat e tyre, për mbështetjen financiare nga qeveria me 30.000 lekë të reja (përveç naftës FALAS) për çdo hektar të mbjellë
– Aplikimet mund te kryhen në çdo Njësi Administrative të Bashkisë Divjakë por edhe tek ish Zyra e Adises prane Shtepise se Kultures Divjake ne katin e pare.
– Kriteret për të aplikuar ne portalin qeveritar e-Albania :
1- Fermer Individual,SHBB,Person Fizik ose Juridik
2- Aplikanti duhet te ketë NIPT aktive
Aplikimet ‍përmes e-albania, janë hapur prej datës 1️⃣deri në 2️⃣3️⃣Shtator.
Aplikantët mund të asistohen nëpërmjet numrit jeshil 08008383, nga specialistët e Agropika-ve dhe Agjencive Rajonale të Ekstensionit Bujqësor në territor‍‍
AlbaniaUSA