📣Qëndra e Kulturës Divjakë në një atmosferë fantastike mbushur plot me fëmijë.
Emocione e ngjyra të dhuruara nga “Circus 🤡 Colorado “në bashkepunim me QKF Divjakë.
✅Fëmijët janë e ardhmja jonë!
✅Vëmendja e bashkisë është e lartë në drejtim të femijëve.
👼🏻Fëmijët janë libër në të cilin lexojmë dhe në të cilin duhet shkruajtur
AlbaniaUSA