Me rastin e kësaj dite u zhvillua një aktivitet i larmishëm ku përvec drejtuesve dhe administratës së zonave të mbrojtura morën pjesë edhe biznese, banorë të zonës të cilët në panairin e organizuar promovuan produktet e aktivitetit të tyre si dhe produkte artizanale të cilat promovuan vlerat natyrore,të traditës dhe të kulturës së zonës. Nuk mund të mungonin në këtë ditë të apasionuarit pas bukurive të kësaj zone sic janë edhe fotografët e “Wildlife-Albanian Photographers”

AlbaniaUSA