M e rastin e FITER BAJRAMIT deputeti i zonës dhe njëkohësisht zëvendës kryeministri z.Erjon Braçe si dhe kryetari i bashkisë z.Fredi Kokoneshi me përfaqësues të administratës bënë vizitë në xhaminë e Babunjës ku u pritën nga imami Sokol Krasniqi. Gjatë vizitës u shkëmbyen mesazhe urime dhe paqeje.

AlbaniaUSA